• Taze
Flash Bellek Çubuğu, Uzun Servis Ömrü Şık Güvenilirlik 7/8/10 /Vista / XP/ME/ / OS X için USB Flash Sürücü ABS (3)

Flash Bellek Çubuğu, Uzun Servis Ömrü Şık Güvenilirlik 7/8/10 /Vista / XP/ME/ / OS X için USB Flash Sürücü ABS (3)

Müşteri Puanı:
₺ 133.40

Malların
Sipariş verilebilir

Sürücü gerektirmez, tak ve çalıştır, yüksek hızlı flash sürücü, hızlı veri aktarımı için kullanılan yüksek okuma ve yazma hızı sağlar.Gelişmiş Flash Sürücü, Sınıf A çip U disk, istikrarlı ve güvenilir performance.As pratik ve düşünceli bir hediye, ailenize, arkadaşlarınıza, öğrencilerinize, öğretmenlerinize, komşularınıza, meslektaşlarınıza verin.Dış tasarım benzersiz ve şık, güçlü ve yumuşak yüksek kaliteli ABS koruyucu kapak, darbeye dayanıklı ve güvenli.USB‑A bağlantı noktasına sahip tüm cihazlarla uyumlu masaüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar, tabletler, TV'ler, hoparlörler, veri depolama veya müzik, fotoğraf, film, tasarım vb.Için uygundur.Özellik : 1. Sürücü gerektirmez, tak ve çalıştır, yüksek hızlı flash sürücü, hızlı veri aktarımı için kullanılan yüksek okuma ve yazma hızı sağlar.2. Gelişmiş Flash Sürücü, Sınıf A çip U disk, istikrarlı ve güvenilir performans.3. Dış tasarım benzersiz ve şık, güçlü ve yumuşak yüksek kaliteli ABS koruyucu kapak, darbeye dayanıklı ve güvenli.4. USB‑A bağlantı noktasına sahip tüm cihazlarla uyumlu masaüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar, tabletler, TV'ler, hoparlörler, veri depolama veya müzik, fotoğraf, film, tasarım vb.Için uygundur.5. Pratik ve düşünceli bir hediye olarak, ailenize, arkadaşlarınıza, öğrencilerinize, öğretmenlerinize, komşularınıza, meslektaşlarınıza verin.Nasıl yapılır Use : 1.No herhangi bir yazılım yüklemeniz gerekir.2.Tak ve çalıştırözelleştirme : Öğe Türü : USB Flash SürücÜmalzeme : ABSCompatible Sistemi : Windows İçin 7 / 8 /10 / Vista / XP / Unix / 2000 / ME / NT / Linux / OS X, vb.Uygulama Kapsamı : Veri Depolama, İletim ve Paylaşımı Müzik, Fotoğraf, Film, Tasarımlar, Kılavuzları, Bildiriler, Ödev, vb.Paket listesi : 1 x U Disk Note : 1.Üretici standardı : 1 GB / 1000 MB / 1 MB = 1000 KB2.Kullanılabilir kapasite ile ilgili olarak : Depolama ürün kapasitesi ile ilgili mutabakata lütfen dikkat edin : 16 GB=Yakl. 14.5 GB-15.5 GB32 GB = Yaklaşık. 28 GB-30 GB64 GB = Yaklaşık. 58 GB-60 GB128 GB = Yaklaşık. 119 GB-124 GB3.Farklı hesaplama yöntemleri nedeniyle cihazınızın güvenli ekran kapasitesi ve nominal kapasitesi için farklıdırlar.

Temel özellikleri

Item Type:
USB Flash Drive
Material:
ABS
Compatible System:
For Windows 7 / 8 /10 / Vista / XP / Unix / 2000 / ME / NT / Linux / OS X, etc.
Scope of Application:
Data Storage, Transmission and Sharing of Music, Photos, Movies, Designs, Manuals, Handouts, Homework, etc.
Package List:
1 x U Disk :
1.Manufacturer standard:
1GB / 1000MB / 1MB = 1000KB
2.Regarding usable capacity:
Please note the memorandum regarding storage product capacity
16GB=Approx. 14.5GB‑15.5GB :
32GB=Approx. 28GB‑30GB :
64GB=Approx. 58GB‑60GB :
128GB=Approx. 119GB‑124GB :
3.They are different for your device’s safe display capacity and nominal capacity because of different calculation methods :

Verilen bu kadar mal satın

teslim

Tüm müşterilerimizin kaçırmak değil en iyi ürün ve satış, peki ya siz? Dikkat et satın alabileceği en iyi şu anda. Kalite ve güvenilir bir tüccar olan.