• Taze
Godox 47in 120 cm Sekizgen Petek Izgara Softbox için Fotoğraf Strobe Stüdyo Flaş Softbox için Profoto Dağı (Profoto 47in Softbox)

Godox 47in 120 cm Sekizgen Petek Izgara Softbox için Fotoğraf Strobe Stüdyo Flaş Softbox için Profoto Dağı (Profoto 47in Softbox)

Müşteri Puanı:
₺ 0.00

Malların
Sipariş verilebilir

UZMAN TEKNİK YARDIM : Kurulum, bağlantı sorunları, sorun giderme ve daha pek çok konuda yardımcı olmak için 7/24 kullanılabilen gerçek uzmanlar. .Standart boyutlu Profoto hız montajları ile bu yüksek kaliteli softbox, herhangi bir stüdyoya sığar.Bir softbox, yansıtıcı yan ve arka duvarlardan oluşan bir ampulün etrafındaki bir muhafazadır ve ışığın önünde dağınık bir malzemedir.Softbox, mükemmel bir görüntü çekmek için ihtiyacınız olan yumuşak, doğru , eşit, parlak, pürüzsüz ışıklar sunar.Cilt tonu çok canlanır ve lekeler kaybolur.Renkler açılır ve çekimleriniz iyi bir softbox ile yeni seviyelere veya profesyonelliğe gidebilir.Boyutu : 47in.Paket Içeriği : 1 x Sekizgen arı kovanı Softbox İle ızgara 1 x Profoto Dağı Speedring 1 x yakaladığında çanta NOT : strobe başkanı ve ışık standı dahil değildir.

Temel özellikleri

Verilen bu kadar mal satın

teslim

Tüm müşterilerimizin kaçırmak değil en iyi ürün ve satış, peki ya siz? Dikkat et satın alabileceği en iyi şu anda. Kalite ve güvenilir bir tüccar olan.