• Taze
PİŞİRME SEÇİM Un Elek Profesyonel Yuvarlak Paslanmaz Çelik Un Elek ile 40 Örgü için Pişirme Ikınma Powdering Set (5 Paketi)

PİŞİRME SEÇİM Un Elek Profesyonel Yuvarlak Paslanmaz Çelik Un Elek ile 40 Örgü için Pişirme Ikınma Powdering Set (5 Paketi)

Müşteri Puanı:
₺ 29.20

Malların
Sipariş verilebilir

1.Düzgün 40 Mesh : Un eleği, hızlı gıda tahliyesini kolaylaştırmak ve küçük parçacıkların maksimum tutulmasını sağlamak için ultra ince gözeneklerle (40 mesh) tasarlanmıştır. 2.Dayanıklı Malzemeler : Filtre ekranı, pas, korozyon, bükülme ve çözgü içermeyen ve dayanıklı olan yüksek kaliteli paslanmaz çelikten imal edilmiştir. 3.Geniş Kullanım : Üzerine serpilmiş un, kabartma tozu, kabartma tozu, tuz, kakao tozu veya pudra şekeri için kullanılabilir cakes.It hamuru ve çamuru elemek, pürüzsüz krema sosu ve çorba yapmak için de kullanılabilir. 4.Çoktan Seçmeli : Seçebileceğiniz 5 farklı seçenek vardır : 8 /8.85/9.45/9.84/10.63 inç. 5.Güvenilir Hizmet : Size mükemmel satış sonrası servis sağlayacağız service.In kullanma süreci, herhangi bir sorunuz varsa bizimle irtibata geçebilirsiniz, ve biz en kısa sürede cevap verecektir.Şartname : Malzeme : Paslanmaz Çelik Renk : Şerit Boyut : 25.00 X20.00 X4.00 cm/9.82 X7.86 X1.57 inç Ağırlık : 590g / 20.8 oz Mutfakta iyi Yardımcınız!DİKKAT : Nedeniyle ışık ve ekran farkı, gerçek alınan renk resimden biraz farklı olabilir.Manuel ölçüm nedeniyle, küçük bir boyut hatası olabilir.Kullandıktan sonra, musluk suyuyla durulayın veya ıslak peçeteyle silin veya temizlemek için bulaşık suyunu kullanın.

Temel özellikleri

Verilen bu kadar mal satın

teslim

Tüm müşterilerimizin kaçırmak değil en iyi ürün ve satış, peki ya siz? Dikkat et satın alabileceği en iyi şu anda. Kalite ve güvenilir bir tüccar olan.