• Taze
01 02 015 FPV Drone Denetleyici Joystickleri, Alüminyum Denetleyici Joystickleri Model Uçak Aksesuarları için Metal Joystick

01 02 015 FPV Drone Denetleyici Joystickleri, Alüminyum Denetleyici Joystickleri Model Uçak Aksesuarları için Metal Joystick

Müşteri Puanı:
₺ 52.20

Malların
Sipariş verilebilir

Yüksek kaliteli alüminyum alaşımlı malzeme, hafif, uzaktan kumandanızı yüklemez.CNC işleme, anodize boyama işlemi, görünüm ve güzel görünüm.Ergonomik tasarımı benimser, kullanımı rahattır.Ve tırtıllı tasarım iyi bir kaymazlığa sahiptir effect.It orijinal joystick ile çok uyumludur ve uzaktan kumandada saklanabilir.Depolanabilir alüminyum alaşım rocker, FPV V2 uzaktan kumanda için uygundur.Özellik : 1. Depolanabilir alüminyum alaşım rocker, FPV V2 uzaktan kumanda için uygundur.2. Orijinal joystick ile çok uyumludur ve uzaktan kumandada saklanabilir.3. Yüksek kaliteli alüminyum alaşımlı malzeme, hafif, uzaktan kumandanızı yüklemez.4. CNC işleme, anodize boyama işlemi, görünüm ve güzel görünüm.5. Ergonomik tasarımı benimser, kullanımı rahattır.Ve tırtıllı tasarım iyi bir kaymaz etkiye sahiptir.Şartname : Öğe Türü : Denetleyici joystickmalzeme : Alüminyum alaşımürün Boyutu : Yaklaşık. 18x8mm / 0.7x0.3inürün Ağırlığı : Yaklaşık. 6g / 0.2 ozuygulanabilir Modeller : FPV V2 Uzaktan Kumanda için Paket Listesi : 2 x Denetleyici joysticknot : 1. Teslimat uzaktan kumanda vb. İçermez.2. Izin lütfen 1-3 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.Anlayışınız için teşekkürler.3. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

Temel özellikleri

Item Type:
Controller Joysticks
Material:
Aluminium Alloy
Product Size:
Approx. 18x8mm / 0.7x0.3in
Product Weight:
Approx. 6g / 0.2oz
Applicable Models:
For FPV V2 Remote Control
Package List:
2 x Controller Joysticks :
1. The delivery does not include remote control, etc.2. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Verilen bu kadar mal satın

teslim

Tüm müşterilerimizin kaçırmak değil en iyi ürün ve satış, peki ya siz? Dikkat et satın alabileceği en iyi şu anda. Kalite ve güvenilir bir tüccar olan.