• Taze
Haowecib Güvercin Ayağı, Güvercinlerinizi Tanımlayın ve Dış Mekan için Aynı Kümes Kuşu Ayağı Klipsinde Karıştırılmış Farklı Yaşlı

Haowecib Güvercin Ayağı, Güvercinlerinizi Tanımlayın ve Dış Mekan için Aynı Kümes Kuşu Ayağı Klipsinde Karıştırılmış Farklı Yaşlı

Müşteri Puanı:
₺ 0.00

Malların
Sipariş verilebilir

Yüksek kaliteli plastik malzemelerden yapılmış, dayanıklı ve uzun ömürlü, aşınmaya dayanıklı.001-100 etiketi ile güvercinleri tanımlamak için kullanılabilir ve kurulumu kolaydır ve remove.It güvercinlerinizi tanımlayabilir ve aynı kümeste karıştırılmış farklı yaşlı güvercinleri izleyebilir.Kanatlı bacak halkaları, hafif, güdümlü güvercinler veya çoğu yetişkin kuş için uygundur.Yeniden kullanılabilir, kullanımı ve kullanımı kolaydır ve kuşlar için yönetmeyi kolaylaştırırlar.Özellik : 1. Kanatlı bacak halkaları, hafif, güdümlü güvercinler veya çoğu yetişkin kuş için uygundur.2. 001-100 etiketi ile güvercinleri tanımlamak için kullanılabilir ve takılması ve çıkarılması kolaydır.3. Güvercinlerinizi tanımlayabilir ve aynı kümeste karıştırılmış farklı yaşlı güvercinleri izleyebilir.4. Yeniden kullanılabilir, kullanımı ve kullanımı kolaydır ve kuşlar için yönetmeyi kolaylaştırırlar.5. Yüksek kaliteli plastik malzemelerden yapılmış, dayanıklı ve uzun ömürlü, aşınmaya dayanıklı.Şartname : Öğe Türü : Güvercinler Ayak halkasımalzeme : Plastikağırlık : Yaklaşık. 22g / 0.8 ozboyutu : Yaklaşık. 8x5mm / 0. 3x0.2in (Dx H) Miktar : 100 pcssuitable Kuşlar : Homing güvercinler veya en yetişkin kuşlar Paket Listesi : 100 x Güvercinler Ayak halkasınot : 1. Izin lütfen 0-1 inç hata nedeniyle manuel ölçüm.Anlayışınız için teşekkürler.2. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

Temel özellikleri

Item Type:
Pigeons Foot Ring
Material:
Plastic
Weight:
Approx. 22g / 0.8oz
Size:
Approx. 8x5mm / 0.3x0.2in (DxH)
Quantity:
100Pcs
Suitable Birds:
Homing pigeons or most adult birds
Package List:
100 x Pigeons Foot Ring :
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Verilen bu kadar mal satın

teslim

Tüm müşterilerimizin kaçırmak değil en iyi ürün ve satış, peki ya siz? Dikkat et satın alabileceği en iyi şu anda. Kalite ve güvenilir bir tüccar olan.