• Taze
Evrensel Footrest, Nefes Yüklemek ve Kaldırmak kolay Arabası Footrest Aksesuarları için Aşınmaya Dayanıklı Arabası için Footrest

Evrensel Footrest, Nefes Yüklemek ve Kaldırmak kolay Arabası Footrest Aksesuarları için Aşınmaya Dayanıklı Arabası için Footrest

Müşteri Puanı:
₺ 0.00

Malların
Sipariş verilebilir

【BREATHABLE】Bu footrest benimser güçlü oxford kumaş kumaş, nefes, aşınmaya dayanıklı ve kullanımı dayanıklı. 【 RAHAT UYKU VE OTURMA ORTAMI】 Bu ayaklık, bebeğinize daha rahat bir uyku ve oturma ortamı sağlayarak bebek arabasını 14 cm uzatır. 【3 VİTES】Bebeğinizin ihtiyaç duyduğu şekilde seçmeniz için ayarlanabilir 3 vites, ayak tutma tipi ve uzatma tipi, düşme önleyici tip. 【EASY YÜKLEMEK VE KALDIRMAK】 Stroller footrest yüklemek ve kaldırmak kolaydır, kullanımı rahat. 【PRACTİCAL】Stroller footrest çok pratiktir, bebek arabaları için uygundur.Güçlü oxford kumaş kumaş benimser, nefes, aşınmaya dayanıklı ve kullanımı dayanıklı.Bu ayaklık, bebek arabasını 14 cm uzatarak bebeğinize daha rahat bir uyku ve oturma ortamı sağlar.Bebeğinizin ihtiyaç duyduğu şekilde seçmeniz için ayarlanabilir 3 vites, ayak tutma tipi ve uzatma tipi, düşme önleyici tip.Yüklemek ve kaldırmak kolay, kullanımı rahat.Çok pratik, YOYA/VOVO ile aynı modeldeki bebek arabaları için uygundur.

Temel özellikleri

Condition:
100% Brand New
Material:
Oxford Cloth, Plastic
Color:
Black, Gray
Size:
approx. 32 x 21cm/12.6 x 8.27in
Weight:
approx. 350g/12.35oz
Package Included:
1 x Stroller Footrest :
1. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
2. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. 3. Please confirm whether the stroller model matches our description before ordering. :

Verilen bu kadar mal satın

teslim

Tüm müşterilerimizin kaçırmak değil en iyi ürün ve satış, peki ya siz? Dikkat et satın alabileceği en iyi şu anda. Kalite ve güvenilir bir tüccar olan.