• Taze
Hinzonek 2 Çift Bebek Arabası kulp kılıfı Siyah Neopren Bebek Arabası Kolu Kapakları Kol Koruyucu Kapakları Arabası Pram

Hinzonek 2 Çift Bebek Arabası kulp kılıfı Siyah Neopren Bebek Arabası Kolu Kapakları Kol Koruyucu Kapakları Arabası Pram

Müşteri Puanı:
₺ 17.84

Malların
Sipariş verilebilir

Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!.Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!.Elastik, çoğu bebek arabası, bebek arabası, bebek arabası için uygundur.Bebek arabası sapınızı koruyun ve bebek arabanıza yeni bir görünüm verin.Yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir.Kanca ve halka bağlantı elemanları ile dayanıklı malzemeden yapılmıştır. 100 % marka yeni ve yüksek kaliteli.Bebek arabanızın tutamağını koruyun ve bebek arabanıza yeni bir görünüm kazandırın Elastik, çoğu bebek arabası, bebek arabası, bebek arabası için uygundur Kanca ve halka bağlantı elemanları ile dayanıklı malzemeden üretilmiştir Yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir.

Temel özellikleri

Condition:
100% brand new and high quality
Material:
Nylon fabric
Color:
Black
Quantity:
2pcs
Product size:
18.5 * 5cm
Package Included:
1 pair * Stroller Grip Cover :
Notes:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Verilen bu kadar mal satın

teslim

Tüm müşterilerimizin kaçırmak değil en iyi ürün ve satış, peki ya siz? Dikkat et satın alabileceği en iyi şu anda. Kalite ve güvenilir bir tüccar olan.